Powered by Blogger.

My Banner


Се известуваат сите граѓани на македонска каменица дека нивниот локален клуб (Фк Саса) во сабота игра прв контролен натпревар за сезона (2013/2014).
Ве очекуваме во голем број сите заедно да ги бодриме нашите играчи,да им дадеме голема подрашка.

Фк Каменица Саса- Фк Осогово
Недела 28.07.2013

Почеток 18:00
Стадион Македонска Каменица