Powered by Blogger.

My Banner

Се известуват сите петлиња,пионери да си донесат 4 слики,извод и лекарски преглед за да им бидат направени легитимаци.
Оваа сезона нашата екипа ке се натпреварува во 4 категори Пионери (99/00),Петлиња (01/02),(04/05),и Сениори.
Исто така сите играчи Петлиња,Пионери,Сениори.
Следен тренинг имате во петок Петлиња и Пионери 17 30 Сениори 18 00
Пионери и Петлиња сезоната им за почнува на  15 септември.
Сениорите сезоната им започнува во недела каде гостуваме во радовиш против екипата на ,,Плачковица"