Powered by Blogger.

My Banner

http://i.imgur.com/EjXWhcT.jpgВториот контролен натпревар заврши 2-2,Следен контролен натпревар не очекуваa исто така со екипата на Фк Слога 1934 (Виница).
Натпреварот ке се одигра во Недела.
Стадион Виница.