Powered by Blogger.

My Banner

Ги покануваме сите граѓани на Македонска Каменица да дојдат и заедно да го проследиме овој пријателски натпревар помеѓу Фк Саса - Фк Слога,Со самото доаѓање и бодренје на нашите соиграчи докажувате колку го сакате и почитувате вашиот локален клуб,Ве очекуваме во голем број,втор контролен натпревар пред почетокот на новата сезона.