Powered by Blogger.

My Banner


18 Коло Фк Каменица Саса ја дочекува екипата на Напредок Радово,Натпреварот ке се одигра на градскиот стадион во македонска каменица со почеток од 16:00 во недела.
Ве очекуваме сите љубители на фудбалот да дојдат и заедно да ги бодриме нашите зелено-црни.
Одиме на 3 бода.

НАПРЕД ФК КАМЕНИЦА САСА !