Powered by Blogger.

My Banner

Фк Астибо 4-3 Фк Каменица Саса
Стрелци:Марио Атанасовски (2) и Стефан Атанасов.
Домаќините остварија победи на сите седум натпревари.
Резултати од 17-тото коло:
„Беласица“ – „Осогово“ 4:1
„Брегалница Голак“ – „Слога 1934“ 2:0
„Напредок Здравје“ – „Баби“ 3:1
„Астибо“ – „Каменица Саса“ 4:3
„Тркања“ – „Чешиново“ 4:1
„Рудар“ – „Карбинци“ 5:1
„Плачковица“ – „Работник“ 4:3

Следен Натпревар:Фк Каменица Саса - Фк Напредок Здравје Радово
06.04.2014 (Недела) 16:00