Powered by Blogger.

My Banner

НАСТРАДАНИТЕ ОД ПОПЛАВИТЕ ВО СРБИЈА И БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА ВО МОМЕНТОВ ИМААТ НАЈМНОГУ ПОТРЕБА ОД СЛЕДНИВЕ РАБОТИ:

-ХРАНА (ПО МОЖНОСТ КОНЗЕРВИРАНА И ПОТЕШКО РАСИПЛИВА)-СРЕДСТВА ЗА ЛИЧНА ХИГИЕНА
-ОБЛЕКА И ОБУВКИ
-ЌЕБИЊА
-БЕБЕШКА ХРАНА
-ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ИСЕТО ОНА КОЕ МИСЛИТЕ ДЕКА БИ ИМ БИЛО ОД ПОМОШ НА НАСТРАДАНИТЕ БРАЌА И СЕСТРИ ОД СРБИЈА И БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА.ВЕ ЗАМОЛУВАМЕ СЕТО ОНА ШТО САКАТЕ ДА ГО ДОНИРАТЕ ДА БИДЕ УРЕДНО СПАКУВАНО !!!

СЕ ГЛЕДАМЕ УТРЕ ВО 11:00 ЧАСОТ НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД !