Powered by Blogger.

My Banner

Куп на Македонија

Чардаклија - Фк Каменица Саса

Натпреварот ке се игра на неутрален терен (Во штип) Подобриот оди во 1/16 финале а потоа можно е да играме со 1 лигашка екипа,Чардаклија е екипа која се натпреварува во 4 МФЛ.

ОДИМЕ НА ПОБЕДА !

ФК КАМЕНИЦА САСА !