Powered by Blogger.

My Banner

Голема победа,Победа за 1/16 Финале.

Фк Чардаклија 1-5 Фк Каменица Саса
Стрелци:
Златко Милошевски 2 Гола
Ангел Атанасовски 2 Гола
Јован Соколовски 1 Гол