Powered by Blogger.

My Banner


Од самиот старт на натпреварот одлична игра борбеност,отворена игра и тактички одлично поставени од тренерот.

По првите 45 минути резултатот беше 0-0 кој нашите играчи одигра одлични 45 минути

Во вторите 45 минути следеше уште едно узбудливо полувреме каде на крај победи подобрата физичка подготвеност на прволигашот.

Можеби загубивме но докажавме дека сме силен противник и не е лесно да се игра со екипа како Фк Каменица Саса.