Powered by Blogger.

My Banner

На 20 Март 2016 година започнува 3 лига исток.
Нашиот тим првиот натпревар го игра во гости против екипата на Фк Беласица од Струмица.

Распоред на утакмици до крајот на оваа сезона.
12 Коло Фк Беласица - Фк Саса
13 Коло Фк Саса - Академија Пандев
14 Коло Напредок Здравје Радово - Фк Саса
15 Коло Фк Саса - Работник Џумајлија
16 Коло Зс Овче Поле - Фк Саса
17 Коло Фк Саса - Фк Карбинци
18 Коло Гфк Осогово - Фк Саса
19 Коло Фк Саса - Фк Слога 1934
20 Коло Фк Плачковица - Фк Саса
21 Коло Фк Саса - Фк Баби
22 Коло Фк Брегалница (Д) - Фк Саса