Powered by Blogger.

My Banner


На денешниот натпревар нашиот тим изгуби со 4-0 од екипата на Фк Беласица за победата на домаќинот како најзаслужен беше главниот судија Костовски Здравко и неговите двајца помошници Џонов Кристијан и Стоименовски Наум.

Во 4 минута гостите дојдоа до првиот погодок кога еден од домашните играчи беше во офсајд а помошникот Стоименовски Наум не го подигне офсајд знаменцето по постигнатиот 1 нерегуларен гол нашиот тим во 11 минута не им беше досуден пенал по што следуваше големото шоу на ,,Искусниот судија'' нашиот тим остана без 2јца играчи кои добија црвени картони.


На сето тоа нашите играчи излегоа од терен на 10-15 минути да сугерираат кај делегатот,но делегатот и тој успешно си ја врши својата должност кој ги подржуваше судиите да продолжат со своето ,,Никакво судење'' па на сето тоа нашите играчи се вратија на терен и мирно го одигра овој натпревар до крај.