Powered by Blogger.

My Banner

Фк Саса ке одигра пријателски натпревар против екипата на Фк Осогово во Недела (06.03.2016) во неколку категори
Првиот натпревар започнува во 10:00 сите натпревари ке се играат на градскиот стадион во Македонска Каменица.

Фк Саса - Фк Слога1934 (Помлади Пионери) (10:00)
Фк Саса - Фк Слога1934 (Пионери) (11:00)
Фк Саса - Фк Слога1934 (Петлиња) (12:00)

Фк Саса - Фк Осогово (Сениори) (Прв тим) (13:00)