Powered by Blogger.

My BannerНа денешниот пријателски натпревар екипата на Фк Саса успешно славеше со 4-1 против екипата на Слога 1934 (Виница)
Стрелци на головите за домакинитие се:
Златко Милошевски (3 Гола)
Стефан Атанасов (1 Гол)Еве дел од 3 гол постигнат од пенал на кој стрелец бесе Златко Милошевски.