Powered by Blogger.

My Banner

Нашите сениори ке го одиграат и вториот контролен натпревар за следната полусезона.
Ги покануваме сите љубители на фудбалот да присуствуваат на еден пријателски натпревар помеѓу екипите на Фк Саса и Фк Слога 1934 (Виница)
Натпреварот се игра во Недела (21.02.2016) на Градскиот стадион во Македонска Каменица со почеток од 13:00.
Биди и ти дел од овој натпревар,биди присутен и дај му подрашка на својот локален клуб.