Powered by Blogger.

My Banner


На ден15.02.2016 година во Штип се одржа состанок на Раководството на Трета фудбалска лига-Исток со претставниците на клубовите.
Заклучоци:
-Пролетниот дел од натпреварувачката сезона 2015/16 да започне во недела на 13.03.2016 година со тоа што ке се игра и една среда и тоа на 18.05.2016 год. во последното коло од оваа сезона.
-Котизацијата од 80,000 ден за учество да биде уплатена најдоцна до 08.03.2016 година.